Sliten?

Vaknade upp imorse och var rätt sliten, förstår inte varför alla säger att sonic syndicate är dåliga live, dom är asbra!

PDOL

Nu taggar vi upp, PDOOOOOL!




100729

Vaknade på morgonen och kände: apbajsorvarnudistarsel! Krasslig i halsen, ingen saliv i munnen, ont i huvudet, ont i ryggen och nacken, hungrig och trött, ja morgonen sög helt enkelt! Dagen på jobbet började med ipren sedan satte jag igång och med långa steg vandrade jag bort till servicehuset för att städa.
Annars så har det faktiskt gått riktigt bra idag, inget har tjorvat sig med kassan och kunders osv, känner mig verkligen hemma på jobbet nu med andra ord! Nu funderar jag på att simma runt och njuta i poolen som förövrigt ligger på 32 grader GRR, vi får se vad som händer, Tooodilooo

UPDATE: Det var helt underbart avslappnande i poolen!

100728

Sitter och drygar eftersom jag inte riktigt känner mig kry i kroppen... Har just kommit hem från jobbet så det är ganska skönt, ikväll ska jag, clara och moa vara barnvakt medans lajla, håkan, mamma och pappa äter middag på bryggargatan. Nu ska jag fortsätta dryga. TTYL

100727

Nu äntligen är jag hemkommen från ännu en arbetsdag på campingen, idag har det gått ganska bra men fick en utskällning av en kund som jag råkat ta betalt för mycket av.. hon gick lite till överdrift men skitsamma alla gör misstag. Nu efter andra dagen så känns det som om jag jobbat där i ca en vecka eller något liknande, nu ska jag vara social med familjen så vi ses.
TTYL

100726

Hej allihopa, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft tillgång till någon dator på ca 2 dagar. Idag har jag iallafall haft min första dag på jobbet, när jag kom fram visade min handledare mig hur jag skulle städa toaletterna varje morgon (inte det mysigaste) annars så har jag fått lära mig kassan osv, helt okej jobb faktiskt. För er som kanske undrar så jobbar jag på Jävrebodarnas fiskecamping!


Mer läsare?

Här är en sida som funkar om man vill ha mer besökare på bloggen och vill öka statistiken!

Klicka på bilden för att komma till sidan!

Beauty is beautiful

Snart bär det av till boden till carros 20års fest! Det blir najs. TTYL


T-shirt från JC (lillasysters) Jeans från VILA, sminket gjorde jag själv!

10:47

Sitter i mommes lägenhete och ska strax hem för att duscha, idag är det hemvändardagen i Jävre så vi får väl se vad det för med sig. Annars så ikväll så är det fest hos carro i boden så måste fixa allt inför det. TTYL

15:53

Ska strax gå ner på Mds och hämta familjepizzan, mums! Efter det drar jag och Momme till hans syrra i kåge. TTYL


TOPLADY

Det finns en svensk sida som heter Toplady med massor av fina underkläder till ett bra pris! Jag är också med i en tävling och har chansen till att vinna underkläder.

Klicka på bilden för att komma till sidan!


yey

Fick just höra att momme kommer hem imorgon, ganska fail

Färdig!

Äntligen är jag färdig med allt, det tog ca 2 timmar så hoppas att han blir glad, pusshej

Överaskning

Är i Mommes lägenhet och storstädar så att det är fint då han kommer hem! Har även fixat ett bord med 2 stolar åt honom, så blir kul att se hans reaktion :)


Har upplevt 8 underbara och fina månader med han som gör mig hel, hoppas att upplevelsen fortsätter. Jag älskar dig Momme!


emmaselin

Har varit på stan med Emma och blivit riktigt bortskämd! Men det gillas ;)


En av bilderna från min och emmas photoshoot!

10:46

Sitter hos emma och ska göra ett försök till att designa min blogg, vi får väl se hur det går ;)

Saknar faktiskt vintern lite då jag tänker på min bräda...


100720

Jag vaknade 10:00 checkade vädret, det var najs. Jag satte mig upp i sängen och letade upp sofie bland kontakterna i mobilen, hon svarar trött hallå, jag svarar i falsett med min morgonröst om hon skulle hänga med ner på bunne, hon svarar okej. Så det har jag gjort idag, stekt på bunn, här kommer iaf lite bilder :)






Tävlig om vem som är starkast, blev nog lika






Foki

Här är en bild då jag stötte på Foki på Arlanda innan vi for iväg till Israel, grymt! :)


100719

Idag for Momme till Skeå för att hjälpa sina föräldrar lite och imorgon så far han till Stockholm för att jobba, som jag kommer sakna han!


100713

för att jag älskar dig.. ♥

100702

Goddag mina kära vänner :) Tacka Gud för det underbara vädret!
Imorrn drar vi iväg med husvagnen hela familjen och Momme, det kommer bli jättekul, så jag har packat hela dagen. Nu när jag äntligen är färdig så ska jag ut och sätta mig i solen ett tag, puss på er.

Gomorrn

Godmorgon! Sitter i mommes lägehet och degar. Han drog till Skellefteå på morgonen så jag sitter här ensam, ska dra på mig nå kläder och käka något, ska ändå stanna här till typ 2 nå :)

Snart

Snart mina vänner bär det av till Israel! Jag längtar så sjukt mycket och packar för fullt, hoppas att jag kommer att få fantastiska minnen för livet!

cry me a river - justin timberlake

Hej hopp! Idag är det ingen skola så ska ordna en massa saker för Israel, den 30 Juni så har jag SPA-kväll här hemma hos mig så jag ska ringa runt lite om det. Anette Burström som är hudvårdskonsult för marykey kommer hålla i allt fast jag är värdinna.


RSS 2.0