Du är min man och jag vet att drömmen kan bli sann

Nu ska jag skynda mig att packa för att dra iväg till min älskling! PUSS


I keep my motor clean full steam spacemaschine...

Har just skrivit klart mitt temaarbete ÄNTLIGEN! Har satsat på MVG så nu ska yvonne ge mig det också.
Inatt så kommer momme hem, jag har saknat han så mycket! Så hela helgen kommer väl gå ut på att vara med han.. <3

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå när du inte ser på, och genomskinligt grå bli jag utan dina andetag...

Idag så har jag hjälpt Magdalena lite med hennes bloggdesign, men vi är långt ifrån klara! Det blir till att fara dit en till gång och då blir vi nog nöjda!
Annars så har jag så gott som gjort klart mitt arbete till yvonne (VIRRET) men hade säkert kunnat göra det bättre, vi har haft för lite tid på oss.
Nu så ska jag se ett snabbt avsnitt av Blue Mountain State och sen är det goläggis (som mamma säger)
Bjuder på 2 snabba bilder!




ANSWERS

Cissi om 092810:
Ska vi följa varandra via bloglovin? :)
Jag använder mig tyvärr inte av det! :)


Sandra om 092810:
Kikar in.. Ska du göra något kul idag då? :)
Nja kul och kul vet jag väl inte. Hade tänkt hjälpa en bekant med hennes bloggdesign, göra läxa och fixa till i min pojkväns lägenhet. :)

lucke om 092810:
Hejsan, vad göres? :)
Ja du, inte så mycket just nu, ska strax göra lite läxa, vad gör du själv? :)

 
     
 

092810

Vaknade upp 20 över 7, var dock väldigt trött ändå. Jag gick ner och duschade och tog det lugnt med dom bästa, mös vid frukosten och gjorde oss klara tillsammans.
Idag så ska jag fara och panta alla flaskor och burkar från momme eftersom han är i norge och 50-öringen försvinner på fredag! Så snäll är jag!

092710

Dagen började hårt, hade nästan ångest när jag tänker på att jag måste kämpa mig igenom dagar och veckor utan momme... Efter ett tag gav den upp och dagen passerade förbi.
Ikväll ska vi sova hos Lydias mormor och morfar på klubbgärdet eftersom dom är borta så det blir skönt med lite extra sovmorgon!

För nån vecka sen så var jag modell till Emma Selin för att hjälpa henne med hennes skolfotoprojekt som var TRÅNGT vi var en hel dag i öjebyn bland kyrkstugornas gränder och fotade och då kan ni tänka er  hur trångt det är. Här är ett par bilder från det då!

 










What a feeling

Nu har min bättre hälft åkt iväg till Norge, kommer sakna han så mycket.
Han ska jobba som snickare och kommer hem väldigt sällan...


My love

"Love can touch us one time And last for a lifetime"
10 måndader med Momme idag! <3

Blondie

Har slingat håret ikväll, det blev najs!

Fotografering

Dagen har spenderats med Emma Selin för fotografering i öjebyn. Riktigt roligt var det och det blev riktigt snygga bilder trots det dåliga vädret.. Bilder kommer upp senare, håll utkik! ;)


Kärleksvisan

Nu finns nästa lilla inspelade låt på youtube, check me out!


HEY BABY

Sitter på lektion och jobbar på! Igår bjöd jag ut Momme på middag på Golden Dragon för att han fyllde 20, det uppskattades! Efter det åkte vi till susannas lägenhet där han firades med tårta och presenter av hela familjen.
I förgår så spelade jag in kärleksvisan så jag ska gå över på komvux idag för att hämta skivan, sedan dyker låten upp här på bloggen ;)
Funderar på att köpa den HÄR jackan på H&M, en riktigt snygg vinterjacka!

Tävling

Jag är med i en tävling på Fredrik olofssons blogg där man kan vinna converse!
Klicka bilden för att komma till tävlingen!


Get on my horse i'll take you round the universe

Vill inte vara i skolan, hoppas på att det blir en soft dag...

To Cool For School

Slapp dag idag, har sett filmen Bruno som verkligen var värdelös, så stängde av i slutet. Nu sitter jag och lyssnar på gamla godingar med Darin och Markoolio, bara för att min blogg inte ska vara så tråkig så slänger jag in en pussbild så ni ska må bra!

 


Why?

Alltså det här med blogg egentligen? Varför har man en blogg, varför skapar man en från första början? Är det för att få upp statusen i samhället genom att skriva en massa skit om vad man gjort under dagen, ni märker ju bara hur tråkig min blogg är! Eller är det för att tjäna pengar på den, jo goodluck med det. Är det för att kunna jämföra mängden läsare som läser om ens vardag med andra bloggare, och typ blog awards varför har man det? Det finns säkert jättemånga andra oupptäckta mer kreativa bloggare. Och nu till sista frågan, varför bloggar jag egentligen? Jo för att jag tycker att det är skönt att kunna logga in och skriva av sig då man känner för det. Och jag erkänner jag är fast i bloggberoendet jag bara måste få veta vad Kissie, Kenza, Foki, Paow, Dessie gör på dagarna för det är så himla intressant! Ja varför bloggar man egentligen?
Pusskram!

..............

Nu kokar det över!!

RSS 2.0