Always i wan't to be with you...

Momme

Make A Difference

Det går verkligen framåt för vårat företag! :)

Mailbox!



En fiffig lösning för dem som inte orkar bygga en ny ställning till brevlådan :)

Fotografering med Anna Eman

Vi börjar 12:20 idag, hur skönt som helst! Har just gjort mig klar så nu ska jag slappa ett tag innan jag åker med bussen.
Precis som rubriken säger så ska vi ha fotografering med anna eman idag, vi ska ta bilder till vårt UF-projekt! Kommer hem sent och då måste jag plugga, usch! Men vi har prov på torsdag så jag måste :/

Love generation

Efter att ha stigit upp trött halv 7, duschat och gjort mig klar så får jag ett sms av min tsp lärare. Vi börjar inte förns 10:40. KILL ME!

Det inget bra att somna igår, jag som hade tänkt få somna tidigt och vakna pigg! Vred och vände på mig en hel timma nästan tror jag.
Efter ett tag så vaknar jag av värme från den man ja älskar. "hej älskling" sa han. "hej hjärtat" svarade jag.
och sen så viskade han att han saknat mig då han spelat dator!  Haha, det kallar jag äkta kärlek!


ZEMEN NYSTRÖM

Detta inlägg tilldelar jag Zemen eftersom hon inte tycker att jag skriver så ofta!

Igårkväll var vi hos malin och jocke i skellefteå innan momme böt till vinterdäck, det var så himla mysigt, superfina människor verkligen. Känner mig så bra eftersom Ellen (deras bäbis) inte grät åt mig fast än hon gråter mot alla andra.
Efter några timmar hos dom drog vi vidare till mommes mamma och pappa samt zemen, där satt vi allihopa i soffan och zappade runt på olika kanaler medans momme och hasse var i verkstaden och bytte däck.
Ikväll ska jag umgås med erica ett tag, det behövs! :)



jag saknar sommaren!

BAKA LITEN KAKA

Har just bakat färdigt till klassen, skönt att ha fått det bortgjort! Nu ska jag skynda mig upp och välja kläder för imorgon så att jag kan dra till momme! :)

WOHO I'M A COWBOY

 

Inflyttningsfest!

Inflyttningsfesten hos susanna igår var helgrym! Bilder kommer upp senare

BADASS

Imorse var jag och drog ut en tand i underkäken, det gjorde skitont  den här gången att bedöva och nu har jag kramp i käken längst bak så det är jättejobbigt att öppna munnen.
Hade engelskaprov idag, det gick bra, av vad jag själv känner iaf. Är då nöjd med prestationen.
Ikväll så ska jag vara med Erica det ser jag fram emot, det var så himla länge sen! Vi ses!


100410

Det är en ny dag och jag ska till Emma selin efter skolan för en fotografering. Det kommer nog bli skoj! Åker hem med kustbussen ikväll så att jag hinner plugga lite åxå.
Igår vaknade jag och momme kring 2 tiden av att jonte ringde, välförtjänt sömn efter att ha varit vaken så pass länge. Vi steg upp och gjorde oss klara för dagen, åt middag och på kvällen så vi film med familjen. Draktränaren typ världens bästa barnfilm? Jag tyckte den var riktigt bra, helt klart sevärd! Nu ska jag ha teckenspråk så vi ses senare!

 


Sex And The City

Nu ska jag och momme dra in till stan en sväng, see u later!

A hero of the war is that what i'll be

Har min sista lektion 12:50 och slutar 2, samhällskunskap...
När jag kommer hem så ska jag fortsätta mysa med momme hjärtat och efter det så kanske det blir en kul kväll hos ellen! :) Det ser jag fram emot.

RSS 2.0